Annulii Koponen:

Olen Annulii, yksi siruttajista. Olen siruttanut jokusen tuhatta eläintä alkaen vuodesta 2010. Käärin mieluummin hihat kuin patsastelen ja sitä pääsen harrastusprojektissamme tekemään.

Riihimäen alueella onnistuu myös ajoittain kotikäynnit erikseen sopimalla.


Kristiina Liukonen:

Olen Kristiina Liukonen, kotoisin Satakunnasta, nykyisin asun Päijät-Hämeessä. Olen jo nuoresta asti ollut mukana tavalla tai toisella eläinsuojelujutuissa ja lähes kaikki eläimeni ovat olleet rescue- tai kodinvaihtajaeläimiä.

Toimin projektissa siruttajana.

Ajelen säännöllisesti Päijät-Häme-Pirkanmaa-Satakunta akselilla, joskus Pohjanmaalla. Mikäli näillä akseleilla olet kiinnostunut järkkäämään jotain sirutus/leikkauspäivää, ota yhteyttä!


Sonja Lindfors:

Olen Sonja, taiteeseen hurahtanut Riihimäkeläinen. Valmistuin graafisen suunnittelun linjalta, Pekka Halosen akatemiasta, kuva-artesaaniksi joulukuussa 2016. Kotonani asustaa kaksi kissaneitiä.

Olen suunnitellut ja toteuttanut tämän projektin visuaalisen ilmeen ja vastaan mainosmateriaaleista.

Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla: sonjalindfors@outlook.com


Katri Puustinen:

Olen Katri, kahden tytön äiti Riihimäeltä. Kipinän eläinsuojelutyöhön olen saanut jo pienenä omalta äidiltäni ja samaa esimerkkiä haluan näyttää myös omille lapsilleni.

Tässä projektissa olen mukana sirutustapahtumissa aina kun ehdin mukaan. Intoa on enemmän kuin aikaa!

Ylläpidän ja päivitän facebook sivut sekä toimin tiedotusvastaavana median sekä yhteistyötahojen suuntaan. Tavoitat minut myös 044 532 5383/ txt.


Susanne Paulin:

Olen Susanne, ja asustelen pienellä maatilalla Myrskylässä mieheni, poikani ja erinäisten elukoiden kanssa. Kasvatan pienimuotoisesti tiibetinmastiffeja kennelnimellä Zeriida's.


Ajauduin tähän projektiin mukaan vähän vahingossa, vanhan lapsuudenkaverini Annuliin myötä. Vastaan projektissa nettisivujen ylläpidosta, Sonjan vastatessa visuaalisesta ilmeestä.

Tarja Kudjoi:

Tarja, kahden lapsen äiti Kirkkonummelta. Kotona useita kissoja ja yksi koira.

Eläinsuojelussa tähän saakka avustanut ruokalahjoituksilla, mutta nyt on konkreettinen tapa auttaa eläimiä.

Olen projektissa siruttajana, ja näin aluksi sirutan vain kissoja.


Katja Kinnunen:

Asun Helsingissä ja kissat täyttävät sekä työpäiväni, vapaa-aikani että kotini. Projektissa toimin kissojen siruttajana.


Mira Ekholm-Martikainen:

Tervehdys! Olen Miljoona Mikrosirua-projektin uusi siruttaja täällä Sastamalassa. Päätyökseni teen löytöeläintyötä sekä muuta eläinsuojelutyötä. Toimintani alusta lähtien meiltä on jokainen lähtevä eläin mikrosirutettu ja rekisteröity.

Pääasiassa teen sirutuksia tässä meillä Kiikoisissa perhetilanteesta johtuen ja minulta voi tiedustella aikaa numerosta 050 3537884

Anni Silvennoinen:

Hei! Olen projektin uusimpia siruttajia. Projektin pariin minut toi harrastukseni ja halu tehdä jotain konkreettista eläinten hyväksi.
Kasvatan pienimuotoisesti rotukissoja; siamilaisia ja itämaisia lyhytkarvoja. Lisäksi laumaan kuuluu useampi koira.

Sirutan kissojen lisäksi koiria ja kaneja. Voin tunnistusmerkitä myös tapahtumien ulkopuolella Lappeenrannassa, Imatralla ja Savonlinnassa aikataulujen salliessa.Kristiina Rintamäki:

Ammatiltani olen eläintarha eläintenhoitaja. Työkseni hoidan loukkaantuneita luonnonvaraisia lintuja. Harrastuksiini kuuluu konsultointi (luonnonvaraiset linnut, oravat sekä siilit). Myös muiden eläimien vapaaehtoinen auttaminen on lähellä sydäntä. Minulta löytyy kaksi papukaijaa, kaksi akaattikotiloa kaksi naurukyyhkyä, kaksi koiraa ja yksi islanninhevonen. Toimin projektissa siruttajana.
Minut tavoittaa: t.lankkua@gmail.com


Terhi Marttinen:

Olen tamperelainen kissaihminen, ja eläinsuojelutyö eri muodoissaan vie aika suuren osan vapaa-aikaani. Olen ollut mukana yhdistystenkin toiminnassa, tällä hetkellä autan free-lancerina siellä missä tarvitaan, eniten Kissankulma ry:n tukitoiminnassa ja varainkeräyksessä. Kävin sirutuskoulutuksen 2013, ja olen sen jälkeen siruttanut joitakin satoja kissoja.

Tässä projektissa toimin siruttajana. Asun Tampereella ja liikun sujuvasti Pirkanmaalla, aikataulujen sopiessa pidemmälläkin. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla marttinenterhi@gmail.com tai tekstarilla/WhatsUpilla numerosta 040 8491908.Sari Vuorinen:

Hei! Olen uusi Miljoona Mikrosirua siruttaja Espoosta. Näin alussa sirutan vain kissoja. Tahtoa on enemmän kuin aikaa, mutta yritän olla ahkera, työ tosin haittaa harrastusta. Olen töissä suuhygienistinä ja työpäiväni vaihtelee 8-12 tunnin välillä. Viikonloppuisin yleensä vapaata. Mukaan tähän projektiin minut toi haluni tehdä jotain konkreettista, mikä auttaisi siinä ettei niin moni kissa joutuisi taivasalle kärsimään kylmää ja nälkää vaan löytäisi takaisin kotiin ja vähentäisi myös hylättyjen kissojen määrää.

Toimin mieluiten max. 100 km säteellä Espoosta tapahtumissa, mutta tarvittaessa minuun voi ottaa yhteyttä s postiin Sari.vuorinen@gmail.com tai tekstiviesti puh. 0407620624 Voin tehdä sirutuksia myös tapahtumien ulkopuolella, kuitenkin järkevän matkan takana (Karjaa, Pohja, Fiskars, Tammisaari, Virkkala, Lohja, Nummela, Espoo, Kirkkonummi)


Pia Viirola:

Meillä on Hämeenkyrössä Kissankulman kissala ja Kissankulma ry. Oma lauma käsittää miehen lisäksi 15 kissaa ja yhden piskin. Tässä projektissa sirutan.


Tiina Mänttäri:

Heips. Olen Tiina ja asustelen Kotkassa. Sirutan lemmikkejä harrastuksena silloin kun työt, opiskelut ja omat eläimet jättävät kalenteriin tilaa. Eläinten kanssa olen puuhannut koko ikäni ja sillä uralla jatketaan. Voin siruttaa myös tapahtumien ulkopuolella kotikäynteinä Kotkan lähistöllä, minut tavoittaa sähköpostitse maenttaeri@gmail.com.


Päivi Lukkarinen:

Hei. Asun Kouvolassa ja eläinsuojelutyötä olen tehnyt jo kymmeniä vuosia. Siruttaminen on yksi tärkeä tapa jatkaa tuon työn tekemistä. Välimatkat eivät ole este joten ota reippaasti yhteyttä. ”Ne jotka tahtovat keksivät keinot, ne jotka eivät tahdo keksivät syyt” Minut tavoittaa sähköpostilla lukkarinen.paivi@gmail.com


Satu Suntio:

Kolmen muksun äippä Kotkasta. Tällä hetkellä kotoa löytyy 4 kissaa, koira ja hamsteri ja akvaariot. Eläimet olleet aina iso osa elämää. Nyt projektissa mukana siruttajana.