Annulii Koponen:

Olen Annulii, yksi siruttajista. Olen siruttanut jokusen tuhatta eläintä alkaen vuodesta 2010. Käärin mieluummin hihat kuin patsastelen ja sitä pääsen harrastusprojektissamme tekemään.

Riihimäen alueella onnistuu myös ajoittain kotikäynnit erikseen sopimalla.

Sonja Lindfors:

Olen suunnitellut tämän projektin visuaalisen ilmeen ja mainosmateriaalit.

Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla: sonjalindfors@outlook.com


Katri Puustinen:

Olen Katri, kahden tytön äiti Riihimäeltä. Kipinän eläinsuojelutyöhön olen saanut jo pienenä omalta äidiltäni ja samaa esimerkkiä haluan näyttää myös omille lapsilleni.

Tässä projektissa olen mukana sirutustapahtumissa aina kun ehdin mukaan. Intoa on enemmän kuin aikaa!

Ylläpidän ja päivitän facebook sivut sekä toimin tiedotusvastaavana median sekä yhteistyötahojen suuntaan. Tavoitat minut myös 044 532 5383/ txt.

Tarja Kudjoi:

Tarja, kahden lapsen äiti Kirkkonummelta. Kotona useita kissoja ja yksi koira.

Eläinsuojelussa tähän saakka avustanut ruokalahjoituksilla, mutta nyt on konkreettinen tapa auttaa eläimiä.

Olen projektissa siruttajana, ja näin aluksi sirutan vain kissoja.


Katja Kinnunen:

Asun Helsingissä ja kissat täyttävät sekä työpäiväni, vapaa-aikani että kotini. Projektissa toimin kissojen siruttajana.


Sari Vuorinen:

Hei! Olen uusi Miljoona Mikrosirua siruttaja Espoosta. Näin alussa sirutan vain kissoja. Tahtoa on enemmän kuin aikaa, mutta yritän olla ahkera, työ tosin haittaa harrastusta. Olen töissä suuhygienistinä ja työpäiväni vaihtelee 8-12 tunnin välillä. Viikonloppuisin yleensä vapaata. Mukaan tähän projektiin minut toi haluni tehdä jotain konkreettista, mikä auttaisi siinä ettei niin moni kissa joutuisi taivasalle kärsimään kylmää ja nälkää vaan löytäisi takaisin kotiin ja vähentäisi myös hylättyjen kissojen määrää.

Toimin mieluiten max. 100 km säteellä Espoosta tapahtumissa, mutta tarvittaessa minuun voi ottaa yhteyttä s postiin Sari.vuorinen@gmail.com tai tekstiviesti puh. 0407620624 Voin tehdä sirutuksia myös tapahtumien ulkopuolella, kuitenkin järkevän matkan takana (Karjaa, Pohja, Fiskars, Tammisaari, Virkkala, Lohja, Nummela, Espoo, Kirkkonummi)

Anu Puustinen:

Olen Anu ja asun Ivalossa. Perheeseeni kuuluu tytär ja mies sekä koirat: kkseisoja Ruska, Jackrusselinterrieri Wilma sekä Lagotto romagnolo Mymmeli. Koirien ja heppojen kanssa paljon harrastanut, tällä hetkellä harrastetaan agilityä, pekoa, nose workkia ja tokoa sekä käymme näyttelyissä. Yhdistystoiminnassa olen mukana koirajuttujen puitteissa.
Sirutan kissoja ja koiria, vasta-alkaja kylläkin, mutta kokemus tuo osaamista. Bemari kulkee pitkiäkin matkoja toisinaan, joten minua voi kysyä Kajaanista ylöspäin siruttamaan.
Puh: 040 8356615, sposti: anupuustinen81@gmail.com

Heini Orhala
Hei, olen Heini ja haluan siruttaa kissoja.

Lähes vuosi on
kulunut siitä, kun olin taitoa opettelemassa Forssassa. Olen täällä
Sastamalan peränurkassa salaa siruttanut jokusen mirrin.
Nyt olen valmis lähtemään kuistiltani ja liittyä kaltaiseni joukkoon.
Ulostuloni tapahtuu Vammalan Mustissa&Mirrissä 24.3.2019.


Päivätyönä ajelen mökeissä hoitamassa mummoja ja pappoja (kissoille
ruokaa myös). Kotona on mies, koira, kissa ja 3 hevosta. Lapset jo
omillaan (onneksi). Elelen miehen siivellä ja siksi minulla on varaa
syytää palkkani mikrosiruihin, satuloihin ja Orijen-koiranruokaan (oli
kallein merkki Peten kaupassa). Kuiteilla sytytän leivinuunin.Sirutusyhteistyössä:

Loppivet, Loppi ------> muun toimenpiteen yhteydessä kennelnimettömille lemmikeille rekisteröity mikrosiru hintaan 3 €/ eläin.

Tmi Tassuntahti, Kuusamo

Rekku Rescue ry:n ja Riihimäen seudun terveyskeskuksen ky:n eläinlääkärit -------> muun toimenpiteen yhteydessä kennelnimettömille lemmikeille (ei koske kasvattajia) veloitukseton, rekisteröity mikrosiru.

Pokesy ry, Pohjois-Kymenlaakso