Kun olemme siruttaneet lemmikkisi:

Siru on rekisteröity projektin toimesta. Kissat Kissaliiton kotikissarekisteriin, muut eläimet Turvasiruun.

Sait rekisteröinnistä oman paperikappaleesi, josta löydät tiedot jonne olla yhteydessä tietojesi vaihdon/ lemmikkisi omistajuuden muuttuessa. Talleta tämä paperi lemmikkisi terveyskortin väliin ja laita yksi sirunumerotarra terveyskortin etusivulle kohtaan sirunumero/ rekisterinumero/ tunnistusmerkintä tjs. Niittaa muut etusivun yläreunaan siltä varalta, että tarvitset lemmikillesi uuden kortin/ lemmikkipassin. Kirjaa terveyskortin taakse ylös sähköisesti saamasi Turvasirun käyttäjätunnus ja salasana, jos kyseessä oli muu eläin kuin kissa.
Turvasirurekisteröinti on elinikäinen sekä kertamaksullinen ja sinä voit aina 24/7 muuttaa tietojasi sähköisesti sekä tehdä omistajamuutoksen, jos tarve näin vaatii, veloituksetta.

Pidä yhteystietosi rekisterissä ajan tasalla. Puhelinnumero on tärkein. Miljoona Mikrosirua - projekti on tehnyt ensimmäisen rekisteröinnin antamillasi tiedoilla ja sen jälkeen vastuu yhteystietojen oikeellisuudesta/ ajantasaisuudesta jää lemmikin omistajalle eli sinulle.


Ole yhteydessä meihin, jos siru jostain syystä lakkaa toimimasta. Laitamme veloituksetta uuden. Huomioi, että kaikki lukijat eivät lue kaikkia siruja ja toimimattomuutta epäillessä on hyvä lukea siru kahdella eri lukijalla, jos vain mahdollista. Voi myös käydä niin, että tänään toimimaton siru toimiikin taas huomenna. Hyvin harvinaista mutta mahdollista.

Kohtele lemmikkisi sirunumeroa kuin omaa sosiaaliturvatunnustasi. Sirunumerolla voit varmentaa varmasti, että kyseessä on juuri sinun lemmikkisi, kun haet sitä löytäjältä.